mandag den 27. august 2007

Søren Espersen får styg af StridJakob Martin Strid (født 1973) har lavet nogle rigtig gode striber, og der er masser af dem. Indtil videre har jeg læst Den store Strid (2001), Den store Strid 2 - nu med pave!!! (2003).

Jeg er rigtig glad for de stiber med Søren Espersen fra Dansk Folkeparti. I den gule Strid er der tre striber i træk, hvor han får en lagkage i hovedet. Jeg læste desværre ikke striberne dengang de gik i Politiken, men hvor må det have været dejligt at vågne op til sådan tre striber: splat-splat-splat. Tænk at den gode Hr. Espersen hoppede på den tre dage i træk. Og så er der jo en fin symbolik med lort og lagkage.

I den orange Strid får Søren Espersen flere stryg. Han får en svupper på hovedet. Faktisk får han to svuppere på hovedet. Og som om det ikke er nok, så snupper han han minsandten én til så han til sidst har hele tre svuppere på hovedet. En svupper er sådan en man bruger når man skal rense en stoppet håndvask, et beskidt afløb eller et overfyldt lokum.

Og det er klart at det ikke er nok med en enkelt svupper til at rense Søren Espersen. Det er virkelig tiltrængt at få renset det grimme hoved for lort. Striberne er jo nogle år gamle, og desværre kunne det godt være tiltrængt at finde svupperen frem igen. Der strømmer jo stadig lort ud af munden på ham Søren Espersen.

Ingen kommentarer: