onsdag den 19. september 2007

En uhyggelig stemning

På Rindsholm Kro hverken hørte eller så vi noget til en spøgelsesedderkop med syv ben, men der var masser af almindelige edderkopper.

På et tidspunkt var der dog alligevel en lidt uhyggelig stemning. Vi sad og drak kaffe i salonen og kroværten Frode kom hen til os og begyndte at fortælle om kroens historie. Det viste sig at lige uden for kroen havde træfningen mod tysken den 4. juli 1849 fundet sted, hvor danske landsoldater slog fjenden på flugt og dermed (sådan udlagde Frode det) sørgede for at Viborg ikke blev plyndret.

Nå, men Frode er lidt af en intertainer og kom vidt omkring i sin fortælling, men på et tidspunkt begyndte han at køre i ring med at vi skal være stolte over at være danskere; vi må ikke glemme dem der gav deres liv for Danmark; og vi skal værne om Danmark... og så kom den gode Frode ellers i gear... bla. bla... tyrkiske muslimer... bla. bla... vælter ind over grænsen... bla. bla... lever kun af understøttelse... bla. bla. bla.

Her mistede jeg interessen for Frode, og det var der også andre i selskabet der gjorde, så vi fik travlt med at bryde op og komme ud i den friske luft.

Ingen kommentarer: