mandag den 10. september 2007

Skæg til den helt store guldmedalje

De fleste kan lide at have det sjovt, men ikke alle er til skæg for en hver pris.Der er mænd, som barberer det af og andre, der lader det stå. Der er kvinder, der foretrækker lidt stubbe på hagen og andre der siger at det kradser. Nogen kan lide en diskret moustache og andre foretrækker et cykelstyr. Og så er der dem, der bare ikke kan få det stort nok.

Er du en af dem, mand eller kvinde, der godt kan lide lidt tungt på hagen eller under næsen, så kan du roligt læse videre. Der er nemlig grund til at trække på smilebåndet eller grine og gnække i,... nå ja... i skægget!

Ægte skæg fra hele verden var samlet i en skøn trimmet forvirring, da der for nyligt i Brighton i Sydengland blev afholdt VM i skæg og moustache. Her kan du se nogle af de skæggede sejrshager. Læg især mærke til manden i midten med stråhatten, han er bestemt ikke kommet sovende til den pokal.Og så er der naturligvis også dem med de helt store skæg. Det er dem, der bare lader det gro for en hver pris og så i sidste ende faktisk får en pris for den bedrift. Og jeg synes ærlig talt at de har fortjent deres pokal.Nu er der nok nogen, der sidder og tænker at mit skæg skal da også luftes, og måske kunne det strække til en pokal. Men du skal være klar over at der ikke er plads til flødeskæg, når eliten lader skægget stå. Her ser du tre af verdens førende skægentusiaster.Øverst er det Memili Rüstüoglu fra Istanbul, der stiller op i disciplinen "Freestyle Moustache"; nederst til venstre er det den legendariske Ted Sedman fra London, der i 2003 vandt mesterskabet i kategorien "Fu Manchu";´og nederst til højre har vi Franz Mitterhauser fra Østrig, der tre år i træk fik pokalen for det bedste "Imperial Moustache".

Du skal også regne med at skulle rejse langt for at deltage i det næste VM i skæg. Det bliver nemlig afholdt i Anchorage i USA. Til gengæld er det først i 2009, så med tålmodighed og masser af fantasi, så kan du godt nå at gro en vinder.

Det skal nok blive sjovt og der kommer i hvert fald masser af skæg.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Klip jers skæg

Anonym sagde ...

lad skæget gro det ser for sejt ud plads til forskellighed